Upptäck Romarbrevet

Roger Samuelsson, pastor och leg psykoterapeut, kommer att leda oss genom Paulus brev till församlingen i Rom. Vi samtalar om de tankar som texten väcker hos oss.

Stilla dag

I alla tider har människor sökt sig till avskilda platser som ger möjlighet till vila och eftertanke, stillhet och bön. I dagens informationsfyllda samhälle är en plats att dra sig tillbaka alltmer värdefullt. ”Stilla dag” innebär en dag i tystnad, samtidigt som vi är tillsammans med varandra. I tystnaden får...

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!