Uskavigården

Vandring vid Uskavigården

Tisdag 11 juli 13.00 en något längre vandring Vecka 28 är Betaniakyrkan på Uskavigården. Om du vill skriva ut ett programblad för veckans aktiviteter och samlingar hittar du det här.

Uskavigården

Allsång och andakt på Uskavigården

Onsdag 12 juli 18.00 Allsång i eller utanför kyrkan, 19.00 andakt i kyrkan Vecka 28 är Betaniakyrkan på Uskavigården. Om du vill skriva ut ett programblad för veckans aktiviteter och samlingar hittar du det här.

Uskavigården

Andakt på Uskavigården

Torsdag 13 juli 19.00 andakt i kyrkan Vecka 28 är Betaniakyrkan på Uskavigården. Om du vill skriva ut ett programblad för veckans aktiviteter och samlingar hittar du det här.

Uskavigården

Gudstjänst på Uskavigården

Söndag 16 juli 11.00 firar vi gudstjänst i Uskavigårdens kyrka. Predikan Monica R Sturzenbecker, sång och musik Monica och Fredrik Sturzenbecker. Efter gudstjänster kan man fika eller äta lunch på Uskavigårdens restaurang. Vecka 28 är Betaniakyrkan på Uskavigården. Om du vill skriva ut ett programblad för veckans aktiviteter och samlingar...

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!